•   Habrovanský zámek

Středa

JÍDELNÍ LÍSTEK DNE 25.03.2020 – Středa
Snídaně / Přesnídávka:    3: Čaj ovocný, Dietní párky, Hořčice plnotučná, Rohlík, Chléb kmínový

2: Čaj ovocný, Dietní párky, kečup, Rohlík, Chléb kmínový

9: Čaj ovocný, Dietní párky, Hořčice plnotučná, Rohlík, Chléb kmínový

CIZ: Čaj ovocný, Dietní párky, Hořčice plnotučná, Rohlík, Chléb kmínový
Oběd:   Varianta 1   3: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Dukátové buchtičky s krémem

2: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Dukátové buchtičky s krémem

9: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Dukátové buchtičky s krémem

ZAM: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Dukátové buchtičky s krémem

CIZ: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Dukátové buchtičky s krémem

Varianta 2   3: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Salát ledový s dresingem, Pečivo

2: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Salát ledový s dresingem, Pečivo

9: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Salát ledový s dresingem, Pečivo   ZAM: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Salát ledový s dresingem, Pečivo

CIZ: Šťáva, Čaj ovocný, Polévka gulášová, Salát ledový s dresingem, Pečivo
Svačina:    3: Ovoce   2: Ovoce   9: Ovoce
Večeře:    3: Vepřová kýta na turistický způsob, Brambory vařené

2: Vepřová kýta na turistický způsob, Brambory vařené

9: Vepřová kýta na turistický způsob, Brambory vařené

ZAM: Vepřová kýta na turistický způsob, Brambory vařené

CIZ: Vepřová kýta na turistický způsob, Brambory vařené
Druhá večeře:    9: Chléb kmínový
Změna jídelního lístku vyhrazena. Veškerá jídla jsou připravována i v dietní úpravě. Skladbu jídelních lístků sestavil nutriční terapeut Tomáš Tretiník, DiS.